Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2009

7a Jornada de l'Emprenedor en el marc del programa Creajove del Centre Àgora

Creajove

Tindrà lloc el proper 28 de maig i inclourà el lliurament de premis del concurs Creajove.

El proper dijous dia 28 de maig tindrà lloc al Centre Àgora de l'Ajuntament de Vilafranca, la setena edició de la Jornada de l'Emprenedor, convocatòria que tanca l'activitat del Creajove 2009. La Jornada de l'Emprenedor vol ser un reconeixement a la creativitat i innovació dels joves i s'adreça a empresaris i emprenedors i als alumnes de centres de secundària.
Durant la jornada es presentaran un seguit d'experiències d'emprenedors, xerrades d'experts i activitats outdoor. L'acte, que tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Àgora (polígon industrial Domenys II), finalitzarà amb el lliurament dels premis del Concurs Creajove. 

La jornada s'obrirà a les 9,15 hores la jornada a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Dolors Rius. Al llarg del matí s'exposaran les experiències:
• Aprenent de l'experiència, a càrrec del Sr. Josep Alberti, fundador de Xarxa Grera SL.
• La grafologia, una eina útil per a l'emprenedor, a càrrec de la Sra. Raquel Azanza, consultora d'empresa (Addis Consultors) i experta en grafologia.
• Estils de lideratge, a càrrec del Sr. Gerard Santos i el Sr. Albert Riba, membres de la Jove Cambra Internacional. 

La cloenda de l'acte serà a les 13,30 hores, després del lliurament de premis de la setena edició del concurs Creajove, amb la presència de l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.
La inscripció a la jornada és gratuïta i cal confirmar prèviament l'assistència al Centre Àgora, per telèfon al 93 817 11 69 o al correu electrònic agora@vilafranca.org  
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2009


Segueix-nos a :