Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2009

7a JORNADA DE L’EMPRENEDOR AL CENTRE ÀGORA

El proper dijous 28 de maig, tindrà lloc la 7a edició de la Jornada de l’Emprenedor, una jornada dirigida a emprenedors i empresaris de la comarca, que any rera any es celebra amb una participació de més de 70 persones.

El proper dijous 28 de maig, tindrà lloc la 7a edició de la Jornada de l'Emprenedor, una jornada dirigida a emprenedors i empresaris  de la comarca, que any rera any es celebra amb una participació de més de 70 persones.
 
L'experiència d'un emprenedor que ha fracassat i a reeixit com empresari, la grafologia com a ciència útil per a les empreses i els estils de lideratge són els continguts principals de les ponències que a partir de les 9.15 del matí es desenvoluparan per experts al Centre Àgora.
 
També al llarg del matí els assistents a la jornada podran passar pel quiosc de l'emprenedor, un espai on trobaran informació i publicacions diverses del món empresarial.
 
Aquesta jornada és gratuïta tot i que requereix d'inscripció prèvia al 938171169 o a agora@vilafranca.org.
 
A partir de les 13.30h tindrà lloc el lliurament del premis Creajove 2009, als quals enguany s'hi han presentat 63 candidatures, 37 de les quals ho feien en la categoria de “idea més creativa” i 26 o feien en la categoria de “millor projecte empresaria”. Serà al llarg del matí del 28 de maig que el jurat composat per sis membres representats de les entitats col·laboradores del Programa Creajove (Caixa Penedès, ADEG, UEP i Ajuntament de Vilafranca) i un professor de l'IES Intermunicipal del Penedès, decidiran el palmerès del concurs.
 
La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l'alcalde de Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2009


Segueix-nos a :