Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/07/2010

Tertúlies literàries a la biblioteca Torras i Bages

Les persones que formin part de les tertúlies literàries es trobaran, amb una freqüència mensual, els dimarts i dijous de la darrera setmana de cada mes de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, sota la conducció de l’Elvira Mestres Bertran.

Com ja es habitual durant els últims anys, la Biblioteca Torras i Bages organitza una nova temporada de TERTÚLIES LITERÀRIES, on s'acull totes aquelles persones que vulguin compartir -d'una forma distesa i agradable- les opinions, sentiments, comentaris, etc. que els hagi suggerit la lectura d'una obra llegida prèviament.
Les persones que formin part de les tertúlies literàries es trobaran a la biblioteca, amb una freqüència mensual, els dimarts i dijous de la darrera setmana de cada mes de 2/4 de 8 a les 9 del vespre, per tal de comentar la novel·la en qüestió, sota la conducció de l'Elvira Mestres Bertran, entusiasta lectora i encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar, a la vegada, a descobrir les múltiples facetes de l'obra. Recordem que, si bé la Biblioteca només pot garantir un nombre de llibres limitat per a 40 participants, les sessions són obertes a tothom i aquelles persones que hagin llegit l'obra corresponent i tinguin interès en la trobada poden participar-hi sense previ avís.

Inscripcions al grup 
Per participar-hi cal passar per la Biblioteca a omplir una butlleta dins del període d'inscripcions que va de l'1 al 15 de setembre. La primera trobada serà a finals del mes d'octubre i l'obra escollida és Ana Karenina de Lleó Tolstoi, un llibre cabdal de la literatura russa, amb motiu del centenari de la mort d'aquest reconegut escriptor. En aquesta línia, en el cicle Llibres de Capçalera d'enguany, que s'organitza al mes de novembre juntament amb la Llibreria l'Odissea, es tractarà la gran narrativa russa i els autors Lleó Tolstoi, Fiodor M. Dostoievski i Anton P. Txékhov.
A més de les Tertúlies Literàries, per als amants de la literatura negra la Biblioteca organitza, des del curs passat, el club de lectura La clau de vidre, conduït i dinamitzat per la Glòria Batllevell. Per a participar en aquestes trobades no cal fer inscripció prèvia, només cal demanar el llibre al taulell de préstec i es proporcionaran 15 exemplars gratuïtament a les 15 persones que primer ho sol·licitin, amb la única condició de tenir carnet de préstec de la Biblioteca. La primera sessió serà el dilluns 4 d'octubre i la resta es convocaran als mesos de gener, març i maig del 2011, sempre el primer dilluns de mes a 2/4 de 8 del vespre.
A més de les sessions periòdiques d'aquestes tertúlies, la Biblioteca també té previst organitzar sortides culturals, xerrades a càrrec d'especialistes en literatura, així com convidar a algun dels autors de les obres llegides.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/07/2010


Segueix-nos a :