Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/05/2009

El préssec del Penedès arriba aquest dissabte

Parada de préssec del Penedès

L’Associació per la Defensa dels Vegetals (ADV) Fruita Dolça de l’Alt Penedès, a la qual pertanyen aquests productors, certifica la seva producció seguint els estandàrds de qualitat de la producció integrada.

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida a la campanya de fruita del Penedès. Per aquest motiu, i a l'igual que l'any passat, l'ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès vendrà els seus productes al mercat dels dissabtes de Vilafranca.
La parada se situarà a la plaça de Llorens i Barba, entre el carrer de la Palma i la rambla de Nostra Senyora. D'aquesta manera, totes aquelles persones que vulguin podran degustar i comprar directament els seus préssecs a l'agricultor.
ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès, associació de productors de fruita del Penedès, ha estat una de les pioneres a Catalunya a rebre certificacions de qualitat de la fruita en producció integrada. Avui per avui, aquesta entitat representa el 50% dels elaboradors que certifiquen els seus productes en producció integrada a Catalunya. La bona gestió del sistema agrícola, sumada al clima i al conreu de secà, donen com a resultat un fruit de textura forta i compacta, amb bon gust i aroma i una atractiva coloració, brillant i uniforme.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/05/2009


Segueix-nos a :