Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/10/2009

Comparteix un temps, descobreix-te i avança

El Pla per la Igualtat, conjuntament amb diferents associacions de veïns de la Vila, ofereix una activitat en els barris per tal de compartir un temps personal alhora afavorir la participació ciutadana a través de l’intercanvi d'habilitats i coneixements.

L'activitat porta per nom Comparteix un temps, descobreix-te i avança. A les persones, compartir ens alegra la vida, ens estimula, minimitza els problemes i ens fa créixer. Per aquest motiu es proposa participar en un espai de trobada on poder realitzar l'activitat que cadascú vulgui en companyia d'altres veïnes i veïns del barri.
En aquesta primera fase hi participen les associacions de veïns de Sant Julià, Les Clotes, La Girada, el Molí d'en Rovira i l'Espirall.
Aquesta activitat estarà dinamitzada per la psicòloga Mercè Salat. A partir de la participació de les veïnes i veïns del barri es treballaran aspectes per fer visibles les aportacions que dones i homes fem per millorar la realitat personal i posant en valor la creativitat que cada persona té dins seu.
Per tal de formular les inscripcions cal adreçar-se a l'Associació de Veïns de cada barri o trucant al Pla per la Igualtat al telèfon 93 890 32 18.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2009


Segueix-nos a :