Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/05/2010

S’amplia el servei d’Internet a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca

Internet i +

En nou servei INTERNET i + ofereix autonomia per connectar-se a Internet, a més d'utilitzar eines ofimàtiques i gravar i/o imprimir els treballs personals.

Des del dia 17 de maig la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca amplia el servei d'Internet per als seus usuaris passant de tenir 2 ordinadors equipats amb eines ofimàtiques a tenir-ne 13 (3 a la sala infantil, 6 a la planta primera i 4 a la sala d'adults). Dos d'aquests nous ordinadors estan equipats amb programari Linux, 10 funcionen amb sessions d'una hora de durada (que cal reservar prèviament) i 3 són per a consultes de 30 minuts (no reservables).
Aquest nou servei, anomenat INTERNET i +, ofereix autonomia per a connectar-se a Internet a més d'utilitzar eines ofimàtiques i gravar i/o imprimir els treballs personals. Els treballs es poden gravar en USB o CD. Només cal que l'usuari disposi del carnet de biblioteca i podrà reservar els ordinadors d'aquest servei des del taulell de la pròpia biblioteca, des dels ordinadors públics o a través d'Internet.
La biblioteca també ofereix la connexió a la xarxa sense fils Wi-Fi. Amb aquest sistema l'usuari es pot connectar a Internet des de qualsevol dels seus dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil de 3a generació, etc.) i per fer ús del servei només cal tenir una targeta de xarxa correctament configurada i disposar del carnet de la biblioteca, ja que el seu número i PIN (data de naixement) serviran com a validació per entrar a la xarxa.
La decisió d'apostar per dotar les biblioteques públiques d'Internet té l'objectiu de facilitar als ciutadans, tant en infrastructura com en assistència i mediació, la connexió a la xarxa. Els ordinadors que ofereixen accés a Internet a la biblioteca pública es destinen a temes relacionats amb la recerca d'informació, la investigació o l'aprenentatge. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/05/2010


Segueix-nos a :