Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/05/2010

Dimecres se celebra la 8a Jornada de l’Emprenedor al Centre Àgora

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

El proper dimecres 26 de maig, tindrà lloc al Centre Àgora de Vilafranca la 8a edició de la Jornada de l'Emprenedor, una jornada dirigida a emprenedors i empresaris de la comarca, que any rera any se celebra amb una participació de més de 80 persones.
L'experiència d'un emprenedor que ha reeixit com empresari, la ruta del valor dels emprenedors i com caure en gràcia per vendre't i vendre el teu projecte, són els continguts principals de les ponències que a partir d'1/4 de 10 del matí es desenvoluparan al Centre Àgora. També al llarg del matí els assistents a la jornada podran passar pel quiosc de l'emprenedor, un espai on trobaran informació i publicacions diverses del món empresarial.
L'assistència a aquesta jornada és gratuïta, tot i que es demana inscripció prèvia al telèfon 93 817 11 69 ò al correu electrònic agora@vilafranca.org
A partir de 2/4 de 2 del migdia tindrà lloc el lliurament dels premis Creajove 2010, als quals enguany s'hi han presentat 44 candidatures, 28 de les quals ho feien en la categoria d'“idea més creativa” i 16 ho feien en la categoria de “millor projecte empresarial”. Serà al llarg del matí del 26 de maig que el jurat composat per set membres representants de les entitats col·laboradores del Programa Creajove (Caixa Penedès, Jove Cambra Internacional de Vilafranca, ADEG, UEP i Ajuntament de Vilafranca) i un professor de l'escola d'art Arsenal de Vilafranca, decidiran el palmarès del concurs.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/05/2010


Segueix-nos a :