Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/10/2009

86 persones participen en els itineraris d’inserció laboral per a les persones beneficiàries de la RMI

El Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat aquest mes d’octubre el quart cicle dels itineraris d’inserció sociolaboral per a persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

El programa ja ha atès a 86 persones perceptores de la Renda Mínima d'Inserció des del seu inici, el passat novembre de 2008, 40 de les quals estan actualment seguint un itinerari d'inserció sociolaboral, a través de sessions grupals i/o individuals. El projecte té prevista la seva finalització el 31 de desembre de 2009.
L'objectiu d'aquest programa se centra en la millora de l'ocupabilitat, ampliant les possibilitats reals de les persones per a accedir a una feina. Als itineraris s'ofereixen els recursos necessaris i es potencien les competències personals i professionals per tal de construir un projecte professional propi.
La flexibilitat del programa permet que cada usuari/ària pugui dissenyar el seu propi itinerari a través de l'anàlisi i el balanç de competències personals i professionals mitjançant sessions grupals i/o individuals, assistint a algun curs de formació complementari o a través de la realització de pràctiques laborals en una empresa de la comarca.
El programa “Itineraris d'inserció sociolaboral per a persones beneficiàries de la RMI” està subvencionat per la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/10/2009


Segueix-nos a :