Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/10/2009

Places disponibles per als cursos de tardor-hivern del Pla per la Igualtat

Encara hi ha places disponibles per als cursos i seminaris que organitza el Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca.

CURS DE PRIMERS AUXILIS A LA LLAR
La prevenció de possibles riscos i una actuació adequada davant qualsevol tipus d'accident poden resultar claus per la recuperació de la persona accidentada.
Curs a càrrec de professionals de Creu Roja, els dies 19 i 26 d'octubre, de 17.30 a 19.30 h a la Sala d'actes de l'AAVV de les Clotes.

COM ENS ORGANITZEM DONES I HOMES?
Aquest curs té per objectiu establir un espai de diàleg per a compartir les experiències individuals dins de l'àmbit de la convivència i promoure la creació de tècniques per a una gestió eficaç i repartició adequada de les tasques i els temps dins de la llar.
Curs a càrrec de Mari Mirada, agent per la Igualtat i psicòloga, els dies 15, 22 i 29 d'octubre i 5 d'octubre, de 18.30 a 20 h, al Casal de la Igualtat (antic Casal de les Dones)

LA GESTIÓ INTEL·LIGENT DE LES EMOCIONS
Aquest curs planteja el tenir en compte les pròpies emocions i habilitats personals per així permetre una millor adaptació a l'entorn, respondre de forma més eficaç a les demandes de la vida, millorar la nostra relació amb els altres i millor el propi benestar personal.
Curs a càrrec de Dolors Pedró, psicòloga, dilluns, del 5 al 30 de novembre, de 15.15 a 16.45 h, al Casal de la Igualtat (antic Casal de les Dones)

SEMINARI: ON HAN ESTAT LES DONES? LES DONES I LA INDUMENTÀRIA.
Un apassionant recorregut pels canvis en el vestit com a reflex dels avanços històrics de les dones. Des de la funció utilitària o estètica del vestir, a la seva significació com a mitjà de comunicació i simbolisme.
Curs a càrrec d'Àngels Dalmau, historiadora, dimecres, del 21 d'octubre al 2 de desembre de 18.30 a 20 h, al Casal de la Igualtat. 

Per realitzar les inscripcions i per qualsevol informació podeu trucar al 93-890 32 18.
Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/10/2009


Segueix-nos a :