Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/10/2009

L’Ajuntament signa conveni amb tres comunitats de propietaris per instal·lar ascensors

Signatura conveni

Aquests convenis s’afegeixen als 26 que l’Ajuntament ha signat des de l’any 2006 amb comunitats de propietaris de diversos barris de Vilafranca.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per la regidora d'Habitatge, M. Josep Tuyà, va signar divendres convenis amb els representants de tres comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de la vila per subvencionar part del cost de la instal·lació d'un ascensor a la finca. Concretament, la subvenció municipal és del 20% del pressupost de l'actuació. 
En aquesta ocasió, els nous ascensors s'han instal.lat als edificis de l'avinguda de Tarragona, núm. 115, del carrer Pere el Gran, núms. 18-20 i del carrer Martorell, núm. 6.
En el cas de les obres per millorar les condicions d'accessibilitat, es preveuen subvencions de la Generalitat que, en el cas dels ascensors, són del 60% del pressupost si es tracta de crear un itinerari practicable que comporti la instal·lació d'un ascensor, i del 45% del pressupost si es tracta només d'instal·lar ascensor. Les subvencions municipals es concedeixen en tots els casos d'edificis plurifamiliars d'ús fonamentalment residencial, amb independència de la seva ubicació dins del municipi. L'import de la subvenció municipal és del 20% i és necessari haver sol·licitat, amb els requisits establerts, l'ajut de rehabilitació a la Direcció General d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya i disposar de la llicència urbanística municipal d'obres.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/10/2009


Segueix-nos a :