Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/10/2009

Detingut un individu per la comissió de furts en establiments

La Policia Local de Vilafranca ha practicat la detenció d’un individu per la presumpta comissió d’un delicte de furt comès en un establiment de motos al barri de Poble Nou i una falta de furt comesa en un establiment de roba esportiva al Centre.

Els fets s'han produït a mig matí quan una trucada telefònica rebuda a la Policia Local informava sobre un possible robatori comès en un establiment del barri de Poble Nou. Seguidament, el comerciant que havia estat víctima del robatori s'ha presentat a l'Ajuntament on ha informat l'agent que es trobava a la recepció de la Casa de la Vila que dos individus li havien robat una motocicleta tipus “poquet bike” del seu establiment i que volia denunciar els fets. L'agent ha recollit les dades de descripció física dels autors materials dels fets i les ha facilitat a les patrulles que es torbaven operatives.
Posteriorment, quan la víctima s'adreçava a la comissaria per presentar la corresponent denúncia ha vist un dels autors del furt i l'ha seguit. Una patrulla de la Policia Local que es trobava a la zona ha localitzat la víctima que ha informat els agents sobre la direcció de fugida de l'autor del furt i els agents l'han aconseguit interceptar. Tot i que aquesta persona no tenia en el seu poder la motocicleta sostreta, els agents han comprovat que portava una bossa amb diverses peces de roba que tenien col•locats dispositius de seguretat antirobatori. Davant la sospita que les peces fossin sostretes d'algun establiment, s'han fet les verificacions corresponents i s'ha comprovat que la roba acabava de ser robada d'un comerç d'esports ubicada al centre de la Vila.
L'individu ha estat traslladat a les dependències policials per instruir les diligències corresponents.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/10/2009


Segueix-nos a :