Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/03/2008

A partir de dimecres el lateral dels números parells de la rambla passa a ser de sentit únic

Rambla de Sant Francesc Obres a la rambla de Sant Francesc

A partir de dimecres vinent dia 2 d’abril entraran en vigor diferents canvis pel que fa a la mobilitat de vehicles amb motiu de les obres de construcció de l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc.

Així, després de la instal.lació de la tanca de seguretat perimetral i de la prohibició d'estacionament al voltant de la rambla, aquests dies s'està instal·lant la senyalització vertical per tal que el dimecres dia 2 d'abril es pugui fer efectiva la conversió en via de sentit únic del lateral dels números parells de la rambla de Sant Francesc (lateral de l'escola Sant Josep). La circulació dels vehicles en aquest lateral serà en direcció a Sant Martí Sarroca. Així, per tal d'evitar que la major part de vehicles, i sobretot els vehicles pesants que provenen de la carretera de Sant Martí, arribin al centre de la Vila, s'instal.laran senyals informatives i direccionals per tal de marcar rutes alternatives en direcció, tant al vial de les Clotes com en direcció a l'avinguda del Pla del Diable i al carrer Eugeni d'Ors.

Així mateix, davant el previsible increment de mobilitat de vehicles entre els barris de Sant Julià i del Poble Nou, aquests dies també s'instal·larà un semàfor per regular el pas de vehicles a la cantonada de l'avinguda de Tarragona amb el carrer de la Paloma.

D'altra banda, la conversió del lateral dels números parells de la rambla de Sant Francesc en via de sentit únic permetrà fer en aquest lateral una actuació d'ampliació de la vorera, des de la cantonada amb el carrer de Sant Pere fins a la cantonada amb l'avinguda de Tarragona, que passarà a tenir una amplada de 2,5 metres. Aquesta ampliació de vorera té l'objectiu de garantir la seguretat i la mobilitat dels vianants en aquest lateral de la rambla, tenint en compte que hi ha l'accés principal a l'escola Sant Josep que utilitzen diàriament per centenars d'infants i famílies. Aquests treballs s'iniciarien un cop fet efectiu el canvi de circulació i la nova vorera estarà protegida amb pilons per evitar-hi l'estacionament de vehicles.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/03/2008


Segueix-nos a :