Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/07/2010

L’Ajuntament signa conveni amb tres comunitats de propietaris per instal·lar ascensors

Conveni

En aquesta ocasió, els nous ascensors instal.lats estan situats en edificis de l'avinguda de Tarragona, 119, del carrer Amàlia Soler, 68, i de la plaça de l’Estació, 5.

L'alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat pel regidor Raimon Gusi, ha signat aquest dilluns convenis amb els representants de tres comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de la vila per subvencionar part del cost de la instal·lació d'un ascensor a la finca. Concretament, la subvenció municipal és del 20% del pressupost de l'actuació.
En el cas de les obres per millorar les condicions d'accessibilitat, es preveuen subvencions de la Generalitat que, pel que fa als ascensors, són del 60% del pressupost si es tracta de crear un itinerari practicable que comporti la instal·lació d'un ascensor i del 45% del pressupost si es tracta només d'instal·lar ascensor. Les subvencions municipals es concedeixen en tots els casos d'edificis plurifamiliars d'ús fonamentalment residencial, sigui quina sigui la seva ubicació dins del municipi. L'import de la subvenció municipal és del 20% i és necessari haver sol·licitat, amb els requisits establerts, l'ajut de rehabilitació a la Direcció General d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya i disposar de la llicència urbanística municipal d'obres.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/07/2010


Segueix-nos a :