Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2010

Convocatòria per a formar part de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon/Festes d’Hivern 2011

La composició de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon haurà de ser d’un mínim de quatre membres i d’un màxim de sis i no podrà haver-hi més de dues persones representants d’una mateixa entitat.

Tal i com preveu el Protocol de les Festes de Sant Raimon, el dijous 27 de maig, a les 20 hores, a l'Escorxador de Vilafranca es farà una assemblea d'entitats per formar l'equip de treball que coordinarà les Festes de Sant Raimon/Festes d'Hivern 2011.
La composició de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon haurà de ser d'un mínim de quatre membres i d'un màxim de sis i no podrà haver-hi més de dues persones representants d'una mateixa entitat.
Per bé que habitualment les persones que integren la Coordinadora de les Festes d'Hivern formen part de diferents entitats de la vila, aquest no és un requisit imprescindible per formar-hi part i la convocatòria està oberta a tothom. Així que totes les persones que estiguin interessades a coordinar les Festes de Sant Raimon s'han de presentar a l'assemblea d'entitats del proper 27 de maig a l'Escorxador.
Per a més informació, cal adreçar-se al Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, al carrer Escorxador, 19-21, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia i de 5 a 9 de la tarda, trucant al telèfon 93 890 04 59 dins els mateixos horaris o bé escrivint un correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org.  
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2010


Segueix-nos a :