Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2010

S’obre la convocatòria per la concessió d’ajuts per a projectes de cooperació i solidaritat 2010

L’Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament 2010.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 de juny i hi podran optar les entitats que siguin organització no governamental amb seu o amb delegació i amb implantació a Vilafranca del Penedès i que compleixin amb els criteris establerts en el Reglament per la concessió d'ajuts per a la solidaritat i la cooperació al desenvolupament de l'Ajuntament de Vilafranca, que es pot consultar a www.vilafranca.org/cooperacio.  
Pel que fa als projectes, aquests han de tenir com a objectiu la promoció i el desenvolupament integral de persones i comunitats dels països en vies de desenvolupament. Es prioritzaran aquells projectes que es duguin a terme en les següents àrees: Amèrica central, destacant les ciutats nicaragüenques de León i Puerto Cabezas, la Mediterrània, incloent-hi el Poble Sahrauí, agermanaments amb ciutats de països en vies de desenvolupament i sensibilització ciutadana.
Les sol·licituds s'han de presentar per duplicat i lliurar-se al registre municipal en l'horari establert i dins del termini fixat.
L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès destina el 0,7% dels ingressos propis de l'anterior pressupost liquidat a la cooperació i la solidaritat, dels quals el 50% va per a la convocatòria de concessió d'ajuts per a projectes de cooperació.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2010


Segueix-nos a :