Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/10/2009

Es presenta la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2010

FSR 2010 Presentació dels membres de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2010

Roberto Arias, Joan Josep Boada, David Martí, Vanessa Miró, Marta Raventós i Alguer Vendrell seran els responsables de coordinar les Festes de Sant Raimon - Festes d’Hivern 2010 de Vilafranca.

Aquest és l'equip de treball, presentat pel regidor de Cultura, Raimon Gusi, per coordinar les activitats de tota mena que ompliran el programa de les festes que tindran lloc del 7 al 24 de gener. 
Roberto Arias i Casellas ( Barcelona, 1974) està molt il·lusionat per formar part de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon. És de Vallirana on ha format part del a colla dels Diables Banyuts. Tot i viure molts anys a Vallirana diu que no s'ha perdut cap de les festes que es celebren a Vilafranca. Fa dos anys hi va venir a viure i des d'en fa un que resideix al Pla del Penedès.
Joan Josep Boada i Medina (Vilafranca, 1963) és membre de la Junta de l'Associació de Veïns de la Girada i forma part del Consell Municipal per la Convivència. També és membre de la Junta de la Plataforma pel Dret a Decidir (nucli Penedès) i forma part de la Plataforma per una Vegueria Pròpia, de l'Institut d'Estudis Penedesencs i de Vilafranca Sardanista. També col·labora amb la Comissió Onze de Setembre. Canta amb la Coral de la Girada i amb el cor dels Goigs de la Festa Major, on també col·labora amb la Capta. És soci del Casal des de fa més de 25 anys i estudia piano a l'Escola Municipal de Música.
David Martí i Raventós (Vilafranca, 1976) va ser fundador i president del Moviment Jove de Sant Julià, la secció juvenil de l'Associació de Veïns d'aquest barri del que també en va pregonar les festes de l'any 2006. També va participar en el Ball de Diables de la FM dels Petits. És professor d'Educació Física de l'IES Milà i Fontanals on ha organitzat les jornades culturals i la mostra d'entitats. L'any 2009 va organitzar i actuar, com a DJ Morrison, a la Festa Trance-electrònica que es va fer per les Festes de Sant Raimon.
Vanesa Miró i Méndez (Barcelona, 1981) viu a Vilafranca des de fa dos anys i va conèixer les Festes de Sant Raimon quan només portava uns mesos a la vila. La durada i la varietat d'actes que les conformen la van sorprendre, perquè va veure que sota d'aquestes festes hi ha un gran teixit social. Diu que poder treballar plegats amb les entitats és una oportunitat per descobrir l'entramat social, involucrar-se i conèixer les associacions i els seus projectes. A nivell personal, compagina la feina amb els estudis de Sociologia.
Marta Raventós i Cuscó (Vilafranca, 1980), sociòloga penedesenca, fa anys que participa activament en diferents entitats de Vilafranca, la majoria vinculades a l'esquerra independentista. S'ha implicat en temes antipatriarcals i de gèneres, ha denunciat i seguit casos repressius de la comarca i s'ha implicat en la reivindicació dels drets socials en la recent creada Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca i fou una de les organitzadores la 1a Jornada pels Drets Socials a Vilafranca.
Alguer Vendrell i Xixons (Riner 1985) viu a Vilafranca des de fa un any, on ha participat en diferents organitzacions del teixit social de la vila, com ara l'Assamblea d'Okupes de Vilafranca i les organitzacions de l'esquerra independentista. A Riner ha participat en altres projectes culturals i socials com la creació de la revista independent "Riu Amunt", l'aplec del "18 de setembre" a Cardona o el Casal La Fura de Solsona. És músic del conjunt Les Absentes que enguany ha actuat a la festa del Correllengua.
Per posar-se en contacte amb la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2010 us podeu adreçar al Servei de Cultura de l'Ajuntament, al carrer Escorxador, 19-21, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al telèfon 93 890 04 59 o bé per correu electrònic a l'adreça csantraimon@gmail.com
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/10/2009


Segueix-nos a :