Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/07/2010

Una alumna de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca guanya el primer premi del Concurs d'Aquarel·la GUARRO

De peus a terra

Nina Raventós, ha obtingut el primer premi del I Concurs d'aquarel·la “Nous Talents”, amb una aquarel·la titulada 'De peus a terra'.

L'alumna de segon de Gràfica Publicitària de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, Nina Raventós, ha obtingut el primer premi del I Concurs d'aquarel·la “Nous Talents” que organitza l'empresa GUARRO, amb una aquarel·la titulada De peus a terra. L'obra de Raventós es va gestar al taller de dibuix de l'escola coordinat i conduït per Maria Rafecas. Al premi hi optaven estudiants de totes les escoles d'Art i Disseny de l'estat.
El jurat compost pel galerista Pere Mundet, el director del Museu de l'Aquarel·la “Fundació Martínez Lozano”, Eduard Martínez, el pintor Vicenç Huedo, l'artista Teresa Pampalona i Oriol Camps, product manager de l'empresa Guarro Canson, ha premiat l'obra de Nina Raventós per ser una composició volàtil i fresca feta a partir d'elements tant rígids i estàtics com ho són les línies rectes horitzontals, i que en l'obra de Raventós transmeten, en canvi, la sensació contrària: una sensació plena de dinamisme. El veredicte del jurat elogia també l'ús de l'espai en blanc i la lleugeresa compositiva.
El premi està dotat amb 1.000€ i una invitació per exposar al Museu de l'Aquarel·la “Fundació Martínez Lozano” de Llançà. Per altra banda, l'Escola d'Art Arsenal rebrà un lot de productes de la gamma “Aquarel·la-Guarro” per la seva participació. Les obres guanyadores es poden veure a www.canson.es.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/07/2010


Segueix-nos a :