Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2010

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Schkeuditz (Alemanya)

Schkeuditz

Cada ciutat participant a la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl, enviarà una delegació de 7 joves i 2 monitors al campament.

Vilafranca del Penedès participa un any més en la trobada de joves que organitza la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, el campament tindrà lloc a Schkeuditz (Alemanya) del 30 de juliol al 8 d'agost i va dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys, residents a Vilafranca del Penedès i que tinguin coneixements demostrables d'idiomes, preferentment l'anglès ja que és la llengua de treball de la trobada. El cost per participant serà de 200 euros (cost parcialment subvencionat que inclou el viatge i l'estada).
Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 7 joves més 2 monitors. La data límit per a les inscripcions és el 4 de juny al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Per a més informació podeu trucar al 93 818 01 37. Els joves interessats a participar-hi hauran de fer arribar un currículum amb les dades completes (nom i cognoms, data de naixement, telèfons de contacte, adreça electrònica i estudis reglats assolits) acreditant nivell d'idiomes i l'empadronament a Vilafranca.
Un cop finalitzat el període d'inscripcions, i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es farà una valoració del currículum i un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants per tal d'escollir una delegació al més paritària possible.
En cas que hi hagi sorteig, es realitzarà entre el 8 i 9 de juny de 2010 en un equipament municipal i amb la presència de diferents representants de les regidories implicades. Un cop seleccionats els participants caldrà fer una reunió de grup amb els monitors per concretar aspectes organitzatius previs. En la reunió s'informarà de la documentació necessària per al viatge (acord dels pares, DNI, assegurança, full d'inscripció...) que hauran d'aportar els joves participants.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2010


Segueix-nos a :