Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/05/2009

Inauguració de l'exposició 'De primera mà. Petits artistes'

'De primera mà' és una mostra dels treballs realitzats pels alumnes de primària que han participat en el programa “reCursos per emportar” promogut per l'Escola Municipal d'Art Arsenal.

“reCursos per emportar” pretén acostar les tècniques i procediments d'oficis artístics als alumnes de primària i secundària mitjançant tallers i monogràfics que es desenvolupen com activitat extra-escolar al propi centre. L'exposició recull el resultat d'aquest primer contacte entre els alumnes del Col·legi El Carme – Sant Elies i el CEIP Mas i Perera amb els materials i tècniques que utilitzen els professionals del dibuix, la pintura, la ceràmica i la joieria.
Es tracta d'un primer tast. Una primera presa de contacte. El fruit d'aquesta excitant experiència dóna pas a la que és la primera exposició d'aquests petits artistes. 

La mostra s'inaugura aquest divendres, 22 de maig, a les 20 hores a la Sala dels Trinitaris (C/de la Font, 43). La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig en horari de dimecres a divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/05/2009


Segueix-nos a :