Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/07/2010

Se celebra la 2a Assemblea General Ordinària del Clúster Vitivinícola Català–INNOVI

L'alcalde, Pere Regull, i la regidora M. Dolors Rius a l'assamblea d'Innovi.

Una nombrosa assistència de socis d’Innovi-Clúster Vitivinícola Català va ser present aquest dilluns 5 de juliol a l’Assemblea General Ordinària del 2010, que va ser presidida per l’alcalde Pere Regull.

Innovi és el Clúster Vitivinícola Català, un projecte per fomentar la innovació empresarial del sector, participat per empreses, entitats i experts que està en funcionament des de l'any passat. En l'obertura de l'assemblea, Pere Regull va remarcar la importància de la innovació en el sector del vi i el fet de començar a anar tots junts, de fer territori i participar en projectes col·laboratius per millorar la competitivitat global enfront d'altres regions vitivinícoles d'arreu del món, que és un dels objectius d'Innovi.
En l'Assemblea d'aquest any, el gerent Èric Enguita va exposar els projectes realitzats el passat 2009 i els resultats que s'han assolit en les diverses línies estratègiques de l'associació, entre elles: la lluita ecològica, l'eficiència energètica i reposicionament de la marca “Penedès”. Es va aprovar també el pressupost per aquest 2010 i es va definir la línia d'actuació estratègica que engloba l'obtenció d'una major massa crítica, recerca de sinèrgies amb altes clústers catalans, obtenir un creixement sostenible i la recerca de possibles “partners” per realitzar una immersió estratègica dels associats que ho desitgin.
Per acabar, l'alcalde Pere Regull va remarcar que la iniciativa està impulsada des del Penedès, però oberta a tota Catalunya i que és indispensable que les empreses grans i sobretot les pimes s'interessin pel Clúster i vegin la utilitat que hi poden trobar en referència a la innovació.
Actualment Innovi ja compta amb el suport i afiliació de diverses empreses com són Torres, Codorniu, González Byass, Enginyeria Industrial Güell, Rius i Rius Assessors, Metal·lúrgica del Penedès, Vinicom i entitats com el Consell Regulador de la DO Penedès, l'Associació Vinícola Catalana, l'INCAVI, la UEP, l'ADEG, la Universitat Rovira i Virgili, els Ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Sant Sadurní d'Anoia, la Fundació Privada Parc Científic i Tecnològic de la Indústria Enològica de Falset, i CETT Centre d'estudis d'Hosteleria i Turisme de Barcelona. També han donat el seu suport o bé han col·laborat en alguns projectes empreses i entitats com Albet i Noya, Gramona, Freixenet, l'IRTA, Feedback màrqueting proactiu, entre d'altres.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/07/2010


Segueix-nos a :