Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/05/2010

El proper dia 14 s’inaugura l’ampliació del Complex Aquàtic

El proper divendres 14 de maig, coincidint amb el primer dia d'obertura de les Fires de Maig, s'inaugurarà oficialment l'ampliació del Complex Aquàtic, un projecte que s'ha estat executant en el darrer any i mig i que ha complert els terminis que s'havien previst. L'objectiu de l'ampliació del Complex Aquàtic ha estat poder donar resposta a la demanda d'activitats físico-esportives de lleure, salut i utilitàries que fins l'actualitat eren difícils d'atendre per manca d'espai suficient, i alhora millorar la qualitat dels espais existents, centralitzar l'atenció ciutadana i afavorir la conciliació de la pràctica físico-esportiva de la unitat familiar.
L'ampliació ha consistit en la construcció de nous espais i la remodelació dels existents. Els nous espais construïts són una piscina coberta, amb dos vasos d'ús lúdic; dues sales poliesportives; una sala de fitness; espai d'atenció ciutadana i oficines del Patronat Municipal d'Esports; una àrea de servei de mainadera i ludoteca; i vestidors adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Els espais que s'han remodelat i ampliat són dos nous vestidors col·lectius, que doblen l'espai de vestidor existent fins a l'actualitat; serveis mèdics i de fisioteràpia, que milloraran les seves condicions actuals i ampliaran l'espai; un accés nou i ampliació de l'accés principal actual per oferir el servei d'atenció ciutadana del Patronat Municipal d'Esports; i altres espais auxiliars, com serveis, sales tècniques i de control de l'equipament. D'altra banda, amb les noves instal·lacions i serveis serà possible una programació que faciliti la conciliació de la pràctica d'activitats físico-esportives dins de la unitat familiar i també centralitzar la informació i atenció ciutadana del Patronat Municipal d'Esports en un únic punt. Tot el procés constructiu s'ha realitzant sense que els usos de la instal·lació existent es veiessin afectats i els nous espais s'han integrat dins la instal·lació actual, sense modificar substancialment la funcionalitat del servei i els diferents recorreguts anteriors.

Visites guiades 
Per tal de donar a conèixer les noves instal·lacions i serveis del Complex Aquàtic, s'han programat per al dissabte i diumenge de Fires de Maig, dies 15 i 16 de maig, un seguit de visites guiades. Les visites, d'uns 20 minuts de durada, permetran que es puguin conèixer les noves instal.lacions així com les activitats que s'hi poden fer. Seran per a grups d'unes 30 persones i es podran fer dissabte entre des 11 i les 13,30h i entre les 19 i les 20h i diumenge entre les 11 i les 13,30h. Es podrà reservar hora en el vestíbul del Complex Aquàtic, a partir del divendres 14 de maig
Per a més informació: telèfon 93 817 37 76 i correu electrònic: pesports@vilafranca.org
Els horaris seran els següents: 
* Dissabte 15 de maig, a les 11h, 11,30h, 12h, 12,30h, 13h, 13,30h, 19h, 19,30h i 20h. 
* Diumenge 16 de maig, a les 11h, 11,30h, 12h, 12,30h, 13h, 13,30h. 

La informació sobre els serveis i activitats que ofereix el Complex Aquàtic es podrà obtenir directament en el taulell d'atenció ciutadana, situat al vestíbul del mateix Complex Aquàtic. 
Per a més informació: telèfon 93 817 37 76 i correu electrònic: pesports@vilafranca.org

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/05/2010


Segueix-nos a :