Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/10/2009

Recepció a la coral infantil de Zumaia

Recepció municipal

L’acte es va cloure amb el cant d’una cançó en català, El Rossinyol, per part de la coral infantil de Zumaia, i d’una cançó en basc per part de L’Espinguet.

El saló de sessions de l'Ajuntament de Vilafranca va acollir dissabte una recepció a la coral infantil de la localitat basca de Zumaia, que participava en un intercanvi amb la coral vilafranquina L'Espinguet. L'Espinguet va actuar a les festes marineres de San Telmo de Zumaia al passat mes d'abril i en aquesta ocasió s'ha aprofitat el llarg cap de setmana del Pilar per fer la tornada de la visita.
Raimon Gusi, regidor de cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, va ser l'amfitrió que va donar la benvinguda a la coral infantil basca. Gusi va fer una petita explicació sobre les tradicions i el patrimoni cultural de Vilafranca. També destacar la importància d'aquests intercanvis entre corals de diferents cultures, com la basca i la catalana, que alhora tenen tants punts en comú en la defensa de la identitat nacional pròpia. Raimon Gusi va felicitar les dues corals per la iniciativa de compartir uns dies de convivència. La coral de Zumaia anava acompanyada d'alguns pares i de la regidora de cultura de la localitat, que va ressaltar la importància de transmetre els valors culturals a través de la música.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/10/2009


Segueix-nos a :