Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2009

L’estand de l’Ajuntament de Vilafranca a les Fires de Maig, dedicat a la mobilitat

Ha estat concebut com un espai per a l’activitat i la participació dels infants on s’hi desenvoluparan dos circuits de ciclistes diferenciats, segons l’edat.

L'estand que anualment presenta l'Ajuntament de Vilafranca a les Fires de Maig estarà dedicat enguany a la mobilitat. Ocuparà 243 m2 i estarà situat al pavelló destinat a l'automoció i la mobilitat, i ha estat concebut com un espai per a l'activitat i la participació dels infants on s'hi desenvoluparan dos circuits de ciclistes diferenciats segons l'edat. 
L'estand constarà d'espais per a un circuit de tricicles per a infants entre 1 i 5 anys i per a un circuit de tàndems i bicicletes per a nens i nenes a partir de 6 anys. Es tracta d'un espai de joc orientat a treballar la seguretat viària del ciclista des del punt de vista de la circulació així com també per sensibilitzar sobre l'adaptació de les ciutats per a la circulació de bicicletes. 
L'estand també comptarà amb un taller de xapes amb el lema El bon ciclista. Es tracta d'activitats adaptades a persones amb discapacitat. Els infants podran participar-hi de forma lliure o acompanyats dels espais adults en tots els espais. Cada espai diferenciat comptarà amb un monitor que organitzarà els infants per participar en el joc.
Les activitats en l'estand de l'Ajuntament es desenvoluparan divendres a la tarda i el dissabte i el diumenge de Fires matí i tarda, en l'horari d'obertura del recinte firal. L'estand de l'Ajuntament estarà presidit pel lema “Volem una mobilitat tranquil·la, segura i saludable”, on destacaran missatges com prioritat per als vianants, facilitar els desplaçaments, suprimir barreres arquitectòniques, foment del transport públic, millorar la senyalització viària, promoure l'ús de la bicicleta i disposar de nous aparcaments.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/05/2009


Segueix-nos a :