Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/05/2010

Els Castellers de Vilafranca organitzen un festival benèfic per Xile.

Vilafranca per Xile

La presentació del festival, que es farà dissabte a l'Auditori de Vilafranca, anirà a càrrec del programa de RAC1 "La primera pedra".

El proper dissabte 29 de maig, els Castellers de Vilafranca organitzen un festival de música benèfic per recaptar diners per reconstruir la Comunitat de Huelón (Xile). Aquesta comunitat va ser una de les més afectades pel terratrèmol que fa uns mesos va sacsejar Xile, i els Verds, colla que manté molts vincles amb aquest país, de seguida es van posar a fer feina per ajudar a la seva reconstrucció. Ja fa unes setmanes que es va obrir un compte corrent en el que tothom que ho desitgi pot fer les seves donacions per aquest projecte de reconstrucció de la Comunitat de Huelón. El compte corrent és el següent: 2081 0000 86 3300130198 de Caixa Penedès. 

Festival benèfic a l'Auditori
A banda d'aquesta acció, els de la camisa verda també tenen previst organitzar un festival benèfic el proper dissabte 29 de maig, per tal de que tots els diners recaptats vagin directament cap el projecte de reconstrucció. El festival serà a dos quarts de set de la tarda a l'Auditori Municipal de Vilafranca i l'entrada serà de 10 euros. Els participants seran la Coral l'Amistat de la Ràpita, el Grupo Folklórico Pablo Neruda, l'Escola de Música de Vilafranca, Essència de Gospel, K FE'M Gospel, l'Espinguet, i com a artista més destacat Eulogio Dávalos, músic, compositor i guitarrista xilè.
La presentació del festival anirà a càrrec dels periodistes Jordi Margarit i Jordi Joan Alsina del programa "La primera pedra", que s'emet cada dissabte i diumenge de 6 a 10 del matí a RAC1.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/05/2010


Segueix-nos a :