Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/07/2010

Unes 350 persones assisteixen a l’acte de reconeixement a les entitats i clubs esportius pels resultats de la temporada

(c)Wifred Llimona

Entre els diferents blocs de lliurament de guardons va tenir lloc l’actuació de diferents gimnastes del Club Rítmica Penedès.

El teatre municipal Cal Bolet es va omplir dijous passat en l'acte de reconeixement dels resultats esportius de les entitats i clubs de Vilafranca al llarg de la temporada 2009/2010. L'acte, amb una assistència d'unes 350 persones, va ser presidit per l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Emília Torres, i va comptar amb la presència de membres del patronat. L'acte, que va ser presentat pel locutor de Ràdio Vilafranca, Àlex Santamaria, va consistir en el lliurament d'un record de la diada, obra de l'artista Anna Mongay, a totes les persones guardonades. 

Guardonats
En un primer bloc van ser guardonats el Club Esportiu Xamba i la Sessió Esportiva Casal (bàsquet), el CF Americà Vilafranca Eagles (futbol americà), el Bici Club Alt Penedès (ciclisme), el Club Pich & Put Vilafranca (golf), el Club Social El Turó (esport social), el Club Twirling Dreamdance (twirling), el Club Tennis Taula Vilafranca (tennis taula) i el Club Patí Vilafranca i el Club Patinatge Artístic Patixou (patinatge).
En un segon bloc van ser guardonats la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i el Base Espirall-Les Clotes (futbol), el Club d'Escacs Vilafranca (escacs) el Club Tennis Cinc Ponts Vilafranca (tennis), el Club Budo Casal Vilafranca i el Club Karate Hiraken (arts marcials), el Club Atletisme Vilafranca i el Club Esportiu Penedès (atletisme) i el Club Natació Vilafranca (natació).
Finalment, en el darrer bloc va ser guardonats el CE Xamba (bàsquet femení) i el FC Vilafranca (futbol), que han assolit l'ascens de categoria aquesta temporada. El lliurament en aquest cas va estar acompanyat d'una projecció de vídeo de les celebracions d'ascens dels dos equips.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/07/2010


Segueix-nos a :