Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/10/2009

Replantació forestal i taller de rastres de fauna, diumenge, a la muntanya de Sant Pau

Diumenges a Sant Pau

El proper diumenge, 18 d’octubre, continua la programació del cicle “Els diumenges a Sant Pau”, que, al llarg de tota la tardor, vol donar a conèixer els valors naturals, culturals i agrícoles de la muntanya de Sant Pau i la plana de les Clotes.

Alhora es recull l'opinió dels diferents participants, obrint així una finestra a la participació ciutadana.
Si el mes de setembre l'activitat estava dedicada a la vinya, en aquesta ocasió les activitats se centraran en la natura. Es farà una replantació forestal, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb la col·laboració del GEIF, i un taller de rastres de fauna per a conèixer una mica millor els habitants del bosc. Per la replantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades).
També fins al 9 de novembre, continua obert el termini pel Concurs de fotografia digital de Sant Pau. Les bases i els premis poden consultar-se al web de l'Ajuntament www.vilafranca.org/mediambient.  
Totes les activitats s'adrecen a un públic familiar i són gratuïtes. El lloc i hora de trobada per l'activitat d'aquest diumenge 18 d'octubre, per tots aquells que vulguin assistir-hi, serà l'esplanada de l'ermita de Sant Pau, a les 10 del matí. En cas de pluja, les activitats quedaran suspeses. És preferible inscriure's per a poder fer una millor previsió de material a través de l'adreça mediambient@vilafranca.org

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/10/2009


Segueix-nos a :