Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/07/2010

La col·lecció “Passejades des de Vilafranca”, ara disponible a la web municipal en diferents formats per a GPS

Torre de les Aigües L'itinerari a la Torre de les Aigües és una de les passejades disponibles.

Des de la pàgina web de l’Ajuntament els usuaris poden carregar a un dispositiu GPS diferents arxius que ofereixen informació referent al recorregut i als punts d’interès de cada passejada.

La col·lecció “Passejades des de Vilafranca”, un recull d'itineraris per a fer en peu o en bicicleta a llocs propers al municipi i desenvolupat pel Servei de Medi Ambient i el Patronat de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Vilafranca, està disponible a la web municipal en diferents formats descarregables per a GPS.
Es tracten d'excursions a espais naturals que recorren camins històrics i permeten gaudir del paisatge del Penedès. Les diferents passejades proposen caminades fins a llocs com el Castell de Sant Raimon de Penyafort, els Pèlags de Vilobí, el parc d'Olèrdola o el Castell de Sant Martí Sarroca, entre d'altres. Els tríptics editats en paper poden demanar-se a l'Oficina de Turisme.
Així doncs, com a novetat, des de la pàgina web de l'Ajuntament els usuaris poden carregar a un dispositiu GPS diferents arxius que ofereixen informació referent al recorregut i als punts d'interès de cada passejada; els formats disponibles són els dels programes més habituals, com ara CompeGPS©, MapSource©, Google Earth©, TrackMaker©, etc.
Els arxius descarregables d'aquests itineraris han estat realitzats des del Servei de Plànol i Estadística de l'Ajuntament de Vilafranca. Tant els arxius per a GPS com informació addicional de l'itinerari o el perfil del recorregut, poden consultar-se a la web de Medi Ambient o a http://turisme.vilafranca.cat/
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/07/2010


Segueix-nos a :