Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/10/2009

Es planten més d’un centenar de plançons d’alzina a la muntanya de Sant Pau

Diumenges a Sant Pau

També les persones participants van aprendre a analitzar en primera persona les empremtes que ens pot deixar la fauna durant un tinerari guiat per aquesta zona forestal tant emblemàtica de Vilafranca.

Diumenge passat, va tenir lloc la segona activitat programada en el marc del cicle “Els diumenges a Sant Pau”. Els entusiastes del nostre entorn natural van poder passar un matí dedicat a l'espai natural fent replantacions a la muntanya de Sant Pau amb un dels arbres característics dels entorns penedesencs, l'alzina (Quercus ilex). L'activitat va comptar amb el suport i la col·laboració de l'entitat ecologista Bosc Verd i del GEIF. També les persones participants van aprendre a analitzar en primera persona les empremtes que ens pot deixar la fauna durant un tinerari guiat per aquesta zona forestal tant emblemàtica de Vilafranca.
La propera activitat de “Els diumenges a Sant Pau” se celebrarà el proper 22 de novembre amb un taller de marges de pedra seca i un espectacle infantil amb tallers diversos per als nens i nenes de totes les edats.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/10/2009


Segueix-nos a :