Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/10/2009

Presentació del documental ‘Tothom per un barri’ sobre l’Espirall de Vilafranca

Tothom per un barri

La pel·lícula, iniciativa de la comissió ciutadana ‘Gent del Barri’, s’ha realitzat en el marc del projecte de Llei de Barris a l’Espirall de l'Ajuntament de Vilafranca.

El proper dissabte dia 24 d'octubre es presentarà la pel·lícula Tothom per un barri, un documental que reflecteix les diferents visions, experiències i sentiments dels veïns i veïnes del barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès. El documental és una iniciativa de la comissió ciutadana ‘Gent del Barri', en el marc del projecte d'intervenció integral al barri de l'Espirall de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Els membres d'aquesta comissió van proposar la realització de la pel·lícula i també van proposar un llistat de personatges, una trentena de veïns i veïnes de totes les edats que aporten les seves vivències en relació amb el barri. Manifesten la seva opinió sobre diferents aspectes que caracteritzen l'Espirall, recorden com hi van arribar i quina relació s'estableix amb la resta de la ciutat, expliquen com ha canviat el barri i com el veuen a l'actualitat, en definitiva, confereixen la identitat d'aquest barri des de l'experiència viscuda, els sentiments actuals i els desigs de futur. Tothom per un barri vol mostrar el camí recorregut i l'esperit integrador, l'esforç en la construcció d'un barri i la seva voluntat de millora, els trets diferencials i col·lectius que el caracteritzen. Paraules plenes de sentiments que ens assenyalen per què l'Espirall és un barri per tothom i per què tothom per un barri.
La presentació del documental és oberta a tothom i tindrà lloc el dissabte 24 d'octubre a les 19 hores a l'església Mare de Déu de Montserrat del barri de l'Espirall. Tothom per un barri es podrà veure també en el marc del programa Solidaritats 2009, el dijous 29 de novembre a l'Escorxador. Escoles, biblioteques i d'altres equipaments i entitats de Vilafranca disposaran de còpies en DVD per fomentar-ne la difusió.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/10/2009


Segueix-nos a :