Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/07/2010

Entitats de la Vila, balls de la festa major i grups de música participaran en l'homenatge a Lluís Barrera

Lluís Barrera Lluís Barrera

L'homenatge es farà el proper dissabte 7 d'agost a la plaça de Milà i Fontanals.

La commoció per la mort del vilafranquí Lluís Barrera, la setmana passada en accident de trànsit, ha fet sorgir de manera espontània i voluntària la col·laboració de diverses entitats i col·lectius de la vila per retre-li un homenatge el dissabte 7 d'agost. La jornada tindrà lloc a partir de les 17 hores de la tarda, fins a la una de la matinada, a la plaça de Milà i Fontanals, davant del local dels Xicots de Vilafranca. L'objectiu és recordar el Lluís d'una manera festiva, tal com a ell li hauria agradat, amb activitats per a la canalla, actuacions de balls de la festa major i colles castelleres, i per acabar, un concert.
Un grup d'amics i amigues del Lluís, representants dels diferents àmbits on era present, coordinen els actes d'homenatge. Començaran a les 17 hores de la tarda amb una gimcana per a tots els nens i nenes que hi vulguin participar, que anirà seguida d'un espectacle de pallassos. A continuació s'oferirà una xocolatada per a tots els assistents. Al voltant de les 19 hores s'iniciarà un bloc dedicat a la cultura popular, que tan estimava el Lluís Barrera, amb una actuació de balls de la festa major, castells i falcons. La tercera part de la jornada d'homenatge serà a partir de les 22 hores de la nit amb un concert de Joan Rovira Acustik, Octopotulos i Derrumband, que s'han ofert a tocar voluntàriament. Al començament d'aquesta part musical se servirà coca i cava per a tothom.
El programa ja està força definit i alguns balls de la festa major ja han confirmat la seva presència. Si hi ha altres balls i colles del món casteller que desitgin prendre-hi part, cal que ho facin saber a la comissió organitzadora abans del 2 d'agost, a través del correu homenatgelluis@gmail.com.  

Recull fotogràfic
Simultàniament als actes de la plaça, a la sala d'assaig de Cal Noi-Noi es projectarà un audiovisual amb fotografies del Lluís Barrera. Per això es convida a tothom qui el coneixia a buscar imatges del Lluís i enviar-les abans del 2 d'agost al correu homenatgelluis@gmail.com. Totes les fotos del document audiovisual s'enregistraran en un DVD per lliurar a la seva família.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/07/2010


Segueix-nos a :