Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2009

Concert participatiu de Gospel aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Les persones que participen a l’activitat T’enCANTArà faran un concert obert a tothom.

T'enCANTArà és una activitat participativa que permet gaudir de la interpretació musical col•lectiva a través del cant i va adreçada a persones adultes i famílies amb fills a partir de 8 anys i és adequada tant per a persones habituades a cantar en grup com per a aquelles que no ho estan.
El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha organitzat per quarta vegada aquesta activitat a Vilafranca. T'enCANTArà és una producció de l'Auditori de Barcelona i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.
Les persones que s'han inscrit a aquesta activitat seran les protagonistes d'aquest concert que serà el resultat de tot un matí d'assaig amb les directores, solistes i instrumentistes que intervenen en el projecte. De fet, per a la majoria de cantaires representarà el seu debut en un escenari.
El concepte i la direcció de T'enCANTArà és d'Elisenda Carrasco i la direcció musical és de Sònia Moreno i de la mateixa Elisenda Carrasco. El concert comptarà amb la soprano Clara Salgado i la interpretació musical anirà a càrrec d'Ismael Dueñas al piano, de Bernat Hernández al baix, de Martí Elías a la bateria i de Juli Aymí al clarinet.
El concert serà diumenge 10 de maig, a 2/4 de 2 del migdia, a l'Auditori Municipal de Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2009


Segueix-nos a :