Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/07/2010

La nova sala d’estudi podria entrar en funcionament a mitjans del proper curs

Visita d'obres Casa Amiguet

La nova sala d’estudi municipal s’està condicionant al carrer de la Palma, en el marc de la reforma de la Casa Amiguet, i ha de substituir la de la plaça de Sant Joan.

La nova sala d'estudi municipal, que s'està condicionant al carrer de la Palma i ha de substituir la de la plaça de Sant Joan, podria entrar en funcionament a mitjans del proper curs escolar. Així es desprèn de la visita que divendres passat van efectuar les regidores de Joventut i Serveis Socials, Emília Torres i Ramona Suriol, a l'edifici de la Casa Amiguet acompanyades de tècnics municipals. Aquest antic edifici acollirà a la planta baixa el Centre de Documentació del Vinseum, a la planta primera la sala d'estudi municipal i en les plantes superiors cinc habitatges socials protegits.
Emília Torres comentava que el treball de rehabilitació de l'escola Taller havia permès conservar molts elements arquitectònics d'interès de l'edifici, que es combinaven amb tocs de modernitat. La regidora va anunciar que la nova sala d'estudi podria entrar en funcionament a mitjans del curs escolar vinent, quan disposi de l'equipament necessari.
Per la seva banda, Ramona Suriol explicava que els habitatges rehabilitats a la Casa Amiguet se sumaran als quaranta-vuit de què ja disposa el Programa de rehabilitació d'habitatges amb finalitat social i destacava que la rehabilitació es fa mitjançant una escola taller i plans d'ocupació, cosa que representa un plus afegit de donar feina a persones en situació d'atur.
L'Escola Taller Casa Amiguet ha durat dos anys, ha acollit 32 alumnes-treballadors en atur menors de 25 anys i ha comptat amb el finançament de del Fons Social Europeu, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/07/2010


Segueix-nos a :