Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2009

Taller de relaxació i benestar corporal a la biblioteca

En un món on sovint l’estrès ens fa viure al marge del propi cos, les disciplines de treball corporal ens ofereixen un espai per escoltar-nos i connectar amb allò que sentim física i emocionalment.

Dins el Cicle per al Benestar que organitza la biblioteca Torras i Bages, el proper dijous 28 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc un Taller amb el títol Relaxació i benestar corporal com a prevenció de l'estrès, a càrrec d'Ester Bach, especialista en comunicació interpersonal.
En un món on sovint l'estrès ens fa viure al marge del propi cos, les disciplines de treball corporal ens ofereixen un espai per escoltar-nos i connectar amb allò que sentim física i emocionalment.
Prenent consciència d'aquestes sensacions s'afavoreixen els processos naturals d'autoregulació de l'organisme i es promou la salut i el benestar. Alhora, es pretén que la persona pugui ampliar les seves habilitats expressives i creatives per tal de relacionar-se d'una manera més adaptativa amb ella mateixa i amb el seu entorn. 

Ester Bach, nascuda a Manresa l'any 1970, és llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Barcelona i especialitzada amb experiència en el món de la docència i de l'empresa. Formada en Treball Corporal Integratiu i en diverses tècniques d'Expressió i Comunicació Corporal, ha fet un màster en Teràpia pel Moviment i la Dansa.
Actualment es dedica a la conducció de sessions individuals en educació psicomotriu a través de la dansa amb persones que tenen necessitats educatives especials. Realitza xerrades i tallers relacionats amb l'expressió corporal i el benestar. Col·labora en diversos cursos i seminaris d'educació emocional i comunicació interpersonal com a docent. Alhora treballa temes d'autoconsciència, relaxació i llenguatge del cos.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2009


Segueix-nos a :