Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2010

Imma Pla Galtés exposa a la sala dPas

(c) Imma Pla

El proper dijous 13 de maig, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la Sala dPas de l’Escorxador la inauguració de l’exposició “Mirades”, un recull d’olis d’Imma Pla Galtés.

Imma Pla Galtés va néixer a Igualada el 1964, però viu al Penedès des de 1988. Casada i amb tres filles, viu a les Cabanyes. Va començar a anar a classes de pintura amb el professor de Belles Arts Sr. Graells a Igualada, més endavant cursà estudis de Disseny de Moda i estampació de teixits a l'escola IDEP de Barcelona. Actualment és alumna de la pintora vilafranquina Anna Maria Almirall-Germain.
Pintora amateur que utilitza la pintura com a forma de relaxació i trencament momentani del ritme de vida quotidià, les seves pintures són imatges, "mirades", que en un moment donat han captat l'atenció de l'artista i ha sentit la necessitat de plasmar-les en un quadre.
L'exposició es podrà visitar fins al 16 de juny i l'horari de visita és de dilluns a divendres els matins de 9 a 2 i de 5 a 9 del vespre, els dissabtes de 10 a 1 i de 5 a 9. Els diumenges i festius la Sala dPas roman tancada.

Targeta de l'exposició (pdf)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2010


Segueix-nos a :