Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/05/2009

Concert de primavera de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet

Concert

El proper dissabte dia 9 de maig, a les 12 del migdia, a l’Auditori Municipal, l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet celebra el tradicional concert de primavera.

Aquest concert està dedicat als més petits, on els infants de prellenguatge musical de l'escola, nens i nenes entre 4 a 8 anys, interpretaran la cantata que porta per títol Les vacances del rellotge. Aquesta cantata està escrita per a cor infantil i acompanyament de piano però l'escola incorpora d'altres instruments per enriquir l'acompanyament instrumental: acordió, conjunt d'instruments orff, flautes travesseres i flautes de bec. Tots ells interpretats per alumnes de l'escola. L'autor de la música de la cantata és Xavier Casañas i està basada en un conte de Josep Vallverdú.
Un centenar de nens i nenes la interpretaran dalt de l'escenari dirigits per Teresa Rios i al piano per l'Eva Sabater. La narració anirà a càrrec de Maria Rodríguez i alumnes de llenguatge musical.
A la primera part d'aquest concert actuaran diferents petits grups de cambra: quartet de flautes travesseres i clarinet; grup de saxos; quintet de flautes de bec, guitarres i piano; septet de flautes de bec, guitarres, violoncel i piano; i quintet de flautes travesseres, guitarres i piano. Serà a la segona part el torn dels més petits, que interpretaran la cantata Les vacances del rellotge.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 04/05/2009


Segueix-nos a :