Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
31/05/2010

Detenció per robatori a l’interior d’un vehicle

El passat diumenge, dia 30 de maig, gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver intentat cometre un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

Els fets es van produir a mitjanit, quan uns vianants van informar, a dos agents que estaven fent patrullatge preventiu, que un jove acabava d'intentar cometre robatoris en l'interior de diversos vehicles que hi havia estacionats al barri de la Girada.
Els agents van desplaçar-se al lloc concret on havien informat els vianants que estava succeint els fets i van localitzar un individu, que estava intentant doblegar la porta d'un turisme estacionat, amb la intenció de robar en el seu interior.
Davant d'aquests fets, que podrien ser constitutius d'un presumpte delicte de robatori amb força, els agents van practicar la detenció de l'individu implicat i van traslladar-lo fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda té 42 anys, resideix a Barcelona i respon a les inicials de M.M.D.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 31/05/2010


Segueix-nos a :