Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2010

Nova temporada de visites de posta de sol al campanar de Santa Maria

Campanar de Santa Maria

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general, es fa un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici i, coincidint amb la posta de sol, es fa una degustació d’una copa de vi o cava.

Les visites guiades al Campanar de Santa Maria són ja un clàssic de l‘inici d‘estiu. El proper dissabte 5 de juny el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès posa en marxa un any més la temporada de visites que es prolongarà durant els mesos de juliol, agost i setembre, tots els dissabtes a la tarda de la mà dels professionals de l‘empresa de serveis culturals Tríade.
El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral per traslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici: la sala de l'Àngel-penell, la sala on habitaven els monjos responsables dels tocs de les campanes i que actualment ocupa un rellotge d'engranatges de l'any 1929, recentment restaurat per alumnes del mòdul de mecànica de l'IES Alt Penedès; la sala de les campanes religioses i, al final, la terrassa i la sala de les campanyes horàries on s'acaba la visita. Coincidint amb la posta de sol, arriba l'hora de la degustació d'una copa de vi o cava.
Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre. Durant el mes de juny seran els dies 5, 12, 19 i 26, a 2/4 de 9 del vespre. Durant el mes de juliol les visites començaran també a 2/4 de 9 del vespre els dies 3, 10, 17, 24 i 31. Els mesos d'agost i setembre s'avançaran les visites ½ hora i començaran a les 8 del vespre, a l‘agost els dies 7, 14 i 21 i al setembre s'avançaran mitja hora més i començaran a 2/4 de 8 els dies 4, 11, 18 i 25.
Per gaudir de les visites guiades de posta de sol al campanar cal fer una reserva prèvia de la visita, ja que els grups seran com a màxim de 20 persones. El preu és de 4,30 € per persona i els tiquets s'hauran de recollir a l'Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila, telèfon 93 818 12 54.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2010


Segueix-nos a :