Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/10/2009

Inauguració de l'exposició 'Llum i color' del pintor vilafranquí José Bravo Segura

Catàleg de l'exposició

La mostra es podrà veure a la Sala dPas de l'Esciorxador a partir d'aquest dijous 8 d'octubre.

De formació autodidacta, el pintor José Bravo Segura presenta per primera vegada al públic la seva obra Llum i color inspirada en la contemplació de paisatges i marines. La tècnica emprada per aquest amateur de la pintura és l'oli o bé l'aquarel·la.
L'exposició, que s'inaugura el 8 d'octubre i es podrà visitar fins al 8 de novembre, estarà oberta en els horaris de funcionament habituals de l'Espcorxador (de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 17 a 21h i els dissabtes de 10 a 13h; els diumenges i festius l'equipament roman tancat).
Recordem que la Sala dPas és un espai expositiu municipal, dedicat especialment a tots aquells artistes de la comarca que desitgin mostrar per primera vegada la seva obra al públic. Una de les principals dificultats amb què es troben els creadors locals és la d'anar-se introduint en els circuits artístics i comercials que els han de permetre trobar un espai on expressar, donar a conèixer i difondre la seva obra. Per això l'Ajuntament de Vilafranca, amb la intenció de dinamitzar el món cultural i de difondre l'obra dels creadors locals, ofereix una sala d'exposicions especialment al servei d'aquells ciutadans i ciutadanes que fan de la creació i l'expressió plàstica la seva afició.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/10/2009


Segueix-nos a :