Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/10/2009

Detenció per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere

Aquest dimecres 7 d’octubre, una patrulla de la Policia Local ha detingut un individu per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere.

Els fets s'han produït passada la mitjanit quan una trucada telefònica alertava d'una presumpta agressió dins d'un domicili al barri de Poble Nou.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local s'ha comissionat una patrulla que, en arribar, s'ha entrevistat amb la víctima, una dona que manifestava haver estat agredida per la seva parella després de comunicar-li la seva intenció de posar fi a la seva relació sentimental. Els agents han identificat el presumpte agressor el qual, davant la presència dels policies, ha amenaçat la víctima.
Davant dels fets exposats, els quals podrien ser constitutius d'un presumpte delicte de violència de gènere, els agents han practicat la detenció del presumpte agressor i l'han traslladar a les dependències de la Policia Local per instruir les corresponents diligències.
Així mateix, els agents han atès la víctima i l'han acompanyat fins a l'ambulatori per tal de ser assistida pels serveis mèdics i posteriorment fins a la comissaria per presentar la corresponent denúncia.
La persona detinguda té 39 anys, resideix a Vilafranca del Penedès i respon a les inicials J.A.G.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/10/2009


Segueix-nos a :