Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2010

L’Ajuntament de Vilafranca fa costat a la Copa Ràdio Vilafranca de futbol

Signatura conveni

La final de la Copa es jugarà el 19 de juny, a les 19h, al Camp de Futbol Municipal de Vilafranca.

Aquest dimecres es va signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vilafranca, la delegació de la Federació Catalana de Futbol i SERCOM, SL per donar suport a la Copa Ràdio Vilafranca de futbol, que es disputarà al llarg de les properes setmanes. Aquest dies aquest conveni també s'està signant amb els consells comarcals de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i de Calafell.
Aquest conveni estipula que les diferents institucions fan una aportació econòmica. A la signatura hi han assistit per l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor i president de SERCOM, SL, Aureli Ruiz, i Joaquim Abad, delegat de la Federació Catalana de Futbol.
La Federació Catalana de Futbol reconeix aquesta competició dins el seu calendari futbolístic. De fet és l'única competició que mereix aquesta distinció a tot Catalunya, i la col·laboració federativa ha sigut clau per la consolidació de la Copa, que enguany arriba a l'onzena edició. La final de la Copa es jugarà el 19 de juny, a les 19h, al Camp de Futbol Municipal de Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2010


Segueix-nos a :