Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
24/05/2010

Detinguts dos individus per robatori a l’interior d’un establiment

Avui dilluns la Policia Local ha practicat la detenció de dues persones per haver comès un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un establiment.

Els fets s'han produït a primera hora de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local es trobava fent tasques de vigilància pel barri del centre i ha observat un individu, en actitud sospitosa, al costat de la porta d'una pastisseria. Els agents s'han apropat a la seva posició i han pogut comprovar que la persiana de l'establiment estava forçada i com un segon individu sortida del seu interior amb les mans i les butxaques plenes de monedes que havien estat sostretes de la caixa registradora de l'establiment.
Davant d'aquests fets, que podrien ser constitutius d'un presumpte delicte de robatori amb força, els agents han practicat la detenció dels dos individus implicats i els han traslladat fins a les dependències de la Policia Local on s'han instruït les diligències corresponents. Ambdues persones detingudes tenen 30 anys, resideixen a Vilafranca i responen a les inicials de O.B. i N.E.N.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 24/05/2010


Segueix-nos a :