Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2009

L’Ajuntament organitza un taller sobre la conciliació i usos del temps

S’adreça a dones i homes que es qüestionin la necessitat de gestionar d’una altra manera els diferents àmbits vitals (laboral, familiar, personal).

El Pla per la Igualtat i el Servei del Foment de l'Ocupació ‘La Fassina' de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereixen un curs de conciliació i usos del temps. Aquest taller, titulat Com ens organitzem les dones i els homes? La conciliació entre la vida personal, laboral i familiar és cosa de totes i de tots, està adreçat a totes aquelles persones, dones i homes, que es qüestionin la necessitat de gestionar d'una altra manera els diferents àmbits vitals (laboral, familiar, personal).
En aquest taller es tractaran diversos aspectes relacionats amb la gestió del temps, el rol que assumim davant les nostres obligacions familiars o laborals, les diferents estratègies de negociació per al foment de la corresponsabilitat i l'educació per la igualtat, entre d'altres.
L'activitat de taller, teòric i pràctic, anirà a càrrec de Mari Mirada, psicòloga i agent d'igualtat municipal i es realitzarà al Casal de les Dones, plaça de la Verema, 1, els dies 1, 8 i 15 de juny de 2009, de 15,15h a 16,45h. Es valorarà la possibilitat d'oferir un servei de ludoteca infantil.
Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar enviant un correu electrònic a l'adreça casaldona@vilafranca.org o bé trucant al telèfon 93 890 32 18.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2009


Segueix-nos a :