Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2009

Inscripcions a un taller sobre l’etiquetatge dels productes alimentaris

El taller es farà el proper dia 21 de maig a l’Escorxador i anirà a càrrec de Pilar Casas, nutricionista i farmacèutica.

Ja estan obertes les inscripcions a un taller sobre l'etiquetatge dels productes alimentaris que organitza l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de l'Ajuntament de Vilafranca. El taller es farà el proper dia 21 de maig, a les 6 de la tarda, a la sala 1 de l'Escorxador i anirà a càrrec de Pilar Casas, nutricionista i farmacèutica.
L'objectiu del taller és saber interpretar i entendre la informació obligatòria i la informació nutricional de les etiquetes i també aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos per a les persones consumidores, com són els aliments light, aliments funcionals, aliments BIO, aliments transgènics…
El taller tindrà una durada d'hora i mitja i s'estructurarà en 3 parts: una part teòrica per introduir els conceptes, una part pràctica que consistirà en analitzar i comentar etiquetes de diferents productes alimentaris i una part de preguntes i col·loqui, on els assistents podran portar per analitzar etiquetes de productes que consumeixin habitualment i que puguin presentar dubtes.
L'assistència és gratuïta i està limitada a 20 places. 
Les persones interessades cal que truquin per inscriure's al telèfon 938920358 (ext. 1331) de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2009


Segueix-nos a :