Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/10/2009

Jardineres amb flors embelleixen la façana de la Casa de la Vila

Ornamentació floral

Les jardineres, de color verd, estan situades a la part baixa dels balcons i estan plantades amb una espècie que viu tot l’any, els geranis (pelargonium peltatum), i no necessita un manteniment molt intensiu.

Dintre de les accions endegades per la regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Vilafranca per donar color a la Vila mitjançant la plantació de flors, aquesta setmana s'han col.locat als balcons de la Casa de la Vila jardineres amb geranis de color vermell. Aquestes jardineres, un total de sis, són de polipropilè injectat, de gran resistència, reciclables, exemptes de metalls pesats i amb les corresponents bases intercanviables. Estan col·locades amb suports especials per poder procedir a la seva retirada quan sigui necessari. Les jardineres, de color verd, estan situades a la part baixa dels balcons i estan plantades amb una espècie que viu tot l'any, els geranis (pelargonium peltatum), i no necessita un manteniment molt intensiu.
D'altra banda, recentment també s'han creat uns parterres amb fusta situats a banda i banda de les dues entrades principals del cementiri, en l'espai que hi ha entre la vorera i la reixa que envolta el cementiri. Aquests parterres s'han plantat amb espècies de temporada (pensaments, boixacs i crisantems) que han de durar tot l'hivern. En paral.lel també s'han plantat cyclamens a les dues rotondes properes al cementiri, la de la cruïlla amb el balcó de les Clotes i la de la plaça dels Segadors.

Embellir Vilafranca
Amb aquestes actuacions realitzades al voltant del cementiri i a la mateixa façana de la Casa de la Vila es pretén embellir i donar color a Vilafranca. Cal recordar que en les darreres setmanes s'han dut a terme actuacions del mateix estil a la rambla de Nostra Senyora, al parc Tívoli o a les jardineres de la plaça de la Constitució. La intenció de la regidoria de Parcs i Jardins és, en la mesura de les possibilitats, fer-les extensives en un futur a tots els barris de Vilafranca.
La regidoria de Parcs i Jardins fa una crida al civisme de tots els ciutadans i ciutadanes per respectar el patrimoni comú, en aquest cas les flors, que són per al gaudi de tothom.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/10/2009


Segueix-nos a :