Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/10/2009

Vilafranca acredita 16 establiments amb qualitat turística

SICTED

Les empreses acreditades amb el distintiu SICTED podran, a partir d’ara exhibir i utilitzar logotip de qualitat com a símbol de prestigi i professionalitat de l’empresa o servei.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca, a través de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, participa en el projecte per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola–Qualitat en destinació (SICTED) que es promou en diverses poblacions de la província i que des d'aquest mes de maig compta amb quinze establiments de Vilafranca i un de Torrelles de Foix que han aconseguit la distinció com a establiments de qualitat.
El procés d'implantació del SICTED va començar el mes de setembre amb l'adhesió de les empreses i serveis que fins aquest mes de maig han estat desenvolupant un programa formatiu sobre com aplicar sistemes de qualitat adreçats a la millora integral de la qualitat en els establiments de l'entorn turístic.
Les empreses acreditades amb el distintiu SICTED podran, a partir d'ara exhibir i utilitzar logotip de qualitat com a símbol de prestigi i professionalitat de l'empresa o servei durant un any i poden anar-lo renovant cada any d'acord amb els criteris de millora que estableix el programa. El Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat durant aquests període l'ens gestor encarregat de coordinar la implantació aquest sistema de qualitat i convida per a la propera edició 2010-2011 a les empreses que formen part de l'oferta turística i amb les quals el turista interacciona quan arriba a Vilafranca: allotjament, restaurants, bars, comerços, museus, serveis culturals i turístics i tot tipus d'empreses i serveis, a adherir-se al proper projecte d'implantació que no te cap cost per a les empreses ja que la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona es fan càrrec de totes les despeses econòmiques que comporta l'aplicació del SICTED a la província de Barcelona.
Les empreses que estiguin interessades en rebre informació sobre els terminis per a la propera convocatòria del programa SICTED poden adreçar-se al Patronat Municipal de Comerç i Turisme al carrer de la Fruita, núm. 13 o al telèfon 93 892 05 62 en horari de 8 del matí a 3 de la tarda.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/10/2009


Segueix-nos a :