Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/10/2009

Última fase de les obres d’urbanització del carrer del Cid

Aquest dijous 22 d’octubre s’iniciarà l’última fase de les obres d’urbanització del carrer del Cid, en el tram comprès entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de Sant Raimon de Penyafort.

El carrer del Cid romandrà tancat al trànsit fins a l'acabament d'aquesta fase, que tindrà una durada aproximada d'un mes. Amb motiu d'aquestes obres romandrà el carrer de Papiol com de doble direcció i quedaran com a carrers sense sortida amb accés exclusiu per a veïns, tres trams de carrer: el carrer del Cid, entre el carrer de Pere Alagret i el carrer d'Igualada (amb accés pel carrer d'Igualada/carrer de Santa Clara); el carrer de Pere Alagret, entre el carrer del Cid i el carrer del General Zurbano (accés pel carrer del General Zurbano); i el carrer de Sant Raimon de Penyafort (accés pel carrer del General Zurbano, per a veïns i aparcament de Cal Rondina).
Per tal de facilitar el doble sentit de circulació en el carrer de Sant Raimon de Penyafort, es prohibirà l'estacionament en tot el carrer.
En l'asfaltat final d'aquesta última fase, s'inclourà el del tram comprès entre els carrers de Pere Alagret i Sant Raimon de Penyafort, on ja s'han ampliat les voreres.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/10/2009


Segueix-nos a :