Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2010

L'IDAP al 22é Congrés d'INEPS a Bucarest

El tema va ser “L’Aprenentatge Productiu per la millora de les competències personals i laborals”

La Xarxa Internacional d'Escoles Productives (INEPS) va celebrar el seu 22é congrés a la ciutat de Bucarest, de l'1 al 7 de maig, en el que es van aplegar més de cent educadors i educadores de 9 països diferents. Enguany el tema central va estar dedicat a analitzar la creació d'itineraris formatius individuals i flexibles, tant en el marc de l'educació secundària obligatòria com en la formació ocupacional, adreçats a preparar als/les joves en el mon del treball i una millor qualitat de vida.

Des d'aquesta perspectiva, les escoles romaneses van obrir les seves portes als educadors i educadores de la xarxa, per tal que plegats poguessin analitzar la viabilitat de l'Aprenentatge Productiu, un projecte imminent pendent d'execució a partir del proper curs escolar. L'Aprenentatge Productiu és un enfocament educatiu que considera la formació des d'una vessant individualitzada i atenent a les necessitats i desitjos de la persona que aprèn. Els seus resultats positius ajuden a combatre el risc d'exclusió social, cultural i educativa dels/ de les joves, situació aquesta amb la Romania lluita a l'igual que tota la resta de països de l'Est.

La participació de l'Institut d'Aprenentatge Productiu – IDAP de l'Ajuntament de Vilafranca en el congrés ha estat finançada per la pròpia Xarxa Internacional d'Escoles Productives, de la qual és membre del Consell d'Administració des de l'any 1993.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2010


Segueix-nos a :