Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/05/2010

Aquest diumenge la Big Band Jazz Maresme i Jesse Davis ompliran de jazz l’Auditori Municipal

Big Band Maresme i Jesse Davis

El saxofonista de Nova Orleans i la BBJM dirigida per Gerard Nieto interpretaran la música de Duke Ellington.

Aquest diumenge continua la programació de música de l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb un concert de jazz a càrrec de la Big Band Jazz Maresme amb el saxofonista Jesse Davis.
La Big Band Jazz Maresme amb més de quatre anys d'existència ha consolidat cinc espectacles i ha participat en festivals de jazz com el d'Arenys de Mar, el de Premià de Dalt, Sant Boi, Sant Just Desvern, el cruïlla de cultures de Mataró.. i ha portat a convidats de la talla de Wendell Brunious, Toni Solà, Raynald Colom, Txell Sust o Marian Barahona.
Dirigida per Gerard Nieto, els músics que componen la formació són principalment de la comarca del Maresme alguns amb una ja extensa carrera professional i uns altres de més joves amb un futur prometedor dins la professió.
El saxofonista Jesse Davis és un dels “joves lleons” del Jazz de Nova Orleans, on va néixer l'any 1965. Des de ben petit Jesse ja va mostrar signes del seu gran talent musical. Al llarg dels seus anys d'estudiant va guanyar diversos premis i mencions en diferents Festivals. Al 1989 va obtenir el premi al Músic més dinstingit en el Festival de Música Down Beat de Philadelphia. Com a músic freelance, Jesse ha treballat amb una llarga llista de grans noms de l'escena jazzística. En els diverses gires que ha fet per Europa ha obtingut les més brillants crítiques i una excel·lent recepció per apart del públic. Té cinc àlbums gravats en solitari, així com altres com a col·laborador.
Influenciat a parts iguals per Charlie Parker, Sonny Stitt i Cannonball Adderley, Jesse exibeix una tècnica impecable, un so amplíssim i una natural afinitat pel Blues en totes les seves interpretacions. La seva músicaha estat descrita com “neo-bop”, però com ell mateix diu “l'únic que m'interessa és fer bona música...” El mes de gener el vam poder sentir a Vilafranca amb el seu quartet al Sam Casino, programat per Jazz Club Vilafranca. Ara tornem a tenir l'oportunitat de sentir-lo al costat d'una Big Band! 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 04/05/2010


Segueix-nos a :