Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/10/2009

Cal Bolet convida a un entranyable i delirant funeral amb Las Gallegas

Las Gallegas

L’espectacle, a cavall entre el teatre còmic i el clown, converteix el públic en la peça clau de la representació

Aquest proper diumenge, el Teatre Municipal Cal Bolet presenta, en el marc de la programació d'espectacles professionals, un espectacle d'humor titulat Las Gallegas, de la companyia Lolita Corina.
A la frontera entre el teatre còmic i el clown, Las Gallegas ens descobreixen la seva particular visió d'un viatge a través de la mort. Apareixen a l'escenari del seu propi funeral, ingènues a la seva nova realitat. Uns cendrers grans, unes fotos, uns vestits cremats i una família “molt especial” les condueixen a descobrir la veritat: “No és gens fàcil aprendre a estar mort”. Però la Lolita i la Corina s'adapten sense complexes a qualsevol esdeveniment, es sorprenen davant les revelacions de secrets ocults, gaudeixen de nous alliberaments… Una guia inesperada les ajudarà a desvetllar els secrets de “l'altra vida”.
Comèdia i clown ens acompanyen en el viatge de Las Gallegas des del seu enterrament fins a la seva transformació en fantasmes “professionals”. Un funeral entranyable i delirant que ha rebut el premi del públic al millor espectacle de sala a la Feria de Teatro de Ciudad Rodrigo.
La Lola Gónzalez i la Coral Ros van fundar la Companyia Lolita Corina l'any 2007. Van formar part la companyia Antonia's Company des de l'any 1998 fins al 2005, amb la qual van representar Mujeridad i Las Furias de Bernarda (que es va veure a Vilafranca l'any 2004). Ambdues actrius han estudiat amb Jango Edwards i són habituals del Festival de Pallasses d'Andorra.
El director de l'espectacle, Álex Navarro, es dedica professionalment al món del clown i el teatre des de 1986 i ha creat en solitari espectacles de carrer de gran reconeixement com l'Home Xoc. A l'escenari ha treballat amb il·lustres pallassos com Jango Edwards o Johnny Melville i davant d'artistes com Elizabeth Taylor, Peter Gabriel , Susan Sarandon, Natalie Portman, Janet Jackson o Barbara Streisand.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/10/2009


Segueix-nos a :