Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/05/2009

Hora del conte a la biblioteca

Txangu i el violinista del temps

Per a nens i nenes a partir de 3 anys, la sessió portarà per títol 'Txangu i el violinista del temps' i anirà a càrrec d’Alfred Tapscott.

El proper divendres 29 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda, hi haurà Hora del conte per a nens i nenes a partir de 3 anys a la biblioteca Torras i Bages. Portarà per títol Txangu i el violinista del temps, a càrrec d'Alfred Tapscott. Txangu és un gos una mica especial. El seu pare adoptiu, Zeus li va atorgar el do de la parla, unes ales, i una guitarra per a tocar.
L'Alfred Tapscott és músic i productor musical. En el seu propi estudi composa, enregistra i mescla música per a discogràfiques, audiovisuals, contes, i tot allò que té oportunitat. En les seves produccions toca diversos instruments (guitarra, baix, piano, percussió, veu, acordió). Estudia música moderna al Taller de músics de Barcelona. Ha fet música per a diversos contes publicats i un dvd educatiu a més del disc Supermúsics 8, per al club Súper 3. A més, té diversos espectacles i ha treballat amb nenes i nens de totes les edats en esplais, espectacles, casals i colònies. 
La seva altra gran passió és la muntanya, i tot allò que tingui cabuda en la seva complexa definició d'art.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/05/2009


Segueix-nos a :